Perhekahvila

Karkkilan paikallisyhdistyksen perhekahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka. Perhekahvila on avoinna kevätkaudella maanantaisin 9.30- 11.30 ja keskiviikkoisin klo 17.30-19 osoitteessa Turuntie 2 (vanha Danske Bankin tila), käynti tilaan kadun puolelta.

MLL:n toiminta on aina sekä polittisesti, että uskonnollisesti sitoutumatonta ja toimintaan ovat kaikki tervetulleita! Perhekahvilassa on tarjolla leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille sekä mahdollisuus hörpätä aamukahvit tai mehut.

Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin, tarjoilua pidetään yllä kahvimaksulla joka on 1€/perhe. Myös Lape-hankkeesta rahoitetaan iltapalakustannuksia.

Haluatko lähteä mukaan toimintaamme? Perhekahvilan vastuuvanhempana pääset mukaan tekemään ja ideoimaan lapsiperheille mukavaa kohtaamispaikkaa. Tehtäviin kuuluu yhdessä muiden vastuuvanhempien kanssa huolehtia ovien avaamisesta ja sulkemisesta, kahvitarvikkeista sekä tarkistaa että tavarat ovat paikoillaan kerhon päätteeksi. Työstä vastineeksi tarjoamme hyvän mielen palkitsevasta vapaaehtoistyöstä sekä mahdollisuuden vaikuttaa perhekahvilan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

Perhekahvilavastaava: Salli Kangasvuo, p. 0456391720

Tavataan perhekahvilassa! Tervetuloa!