Jäsenyys

Karkkilan paikallisyhdistyksen jäsenenä tuet arvokasta vapaaehtoistyötä sekä lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaa työtä. Paikallisyhdistyksen tuottamia toimintoja ovat mm. perhekahvila, liikuntakerho, satutunnit sekä nuorten mopotalli.

Samalla tuet valtakunnallista työtä, jota MLL tekee lasten ja nuorten hyväksi. MLL:n valtakunnallisia sekä Uudenmaan piirin tuotamia toimintoja ovat mm. Lasten ja nuorten puhelin ja netti, vanhempainpuhelin ja netti, Hyvä joulumielipaketit, tukioppilastoiminta, suojatiepäivystys, kylämummi ja -vaari toiminta, lapsiperheiden tukihenkilötoiminta, lastenhoitajavälitys, maahanmuuttajatyö, Vahvuutta vanhemmuuteen- projekti sekä paljon muuta.

Karkkilan yhdistyksen jäsenmaksu on 25,00 € / vuosi aikuisilta, sillä saat laadukkaan Lapsemme-lehden kotiin neljästi vuodessa, runsaasti valtakunnallisia jäsenetuja eri yrityksistä sekä pääset hyödyntämään paikalliset jäsenetumme. Lapsijäsenille 0-14v. ja nuorisojäsenille 15-17v. jäsenyys on ilmainen

Voit liittyä jäseneksi tästä tai soittamalla jäsenpalveluun p. 075 324 5540