Perhekahvila

Karkkilan perhekahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka osoitteessa Turuntie 2-4 (vanha Danske Bankin tila), käynti kadun puolelta.

Perhekahvila on avoinna maanantaisin 9.30 - 11.30 ja keskiviikkoisin iltaperhekahvilana klo 17.30 - 19.00

Perhekahvilassa on tarjolla leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille sekä mahdollisuus nauttia aamu-/iltapala. Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin, kahvimaksu 1€/perhe.

Haluatko mukaan ideoimaan ja tekemään? Vapaaehtoisena pääset vaikuttamaan perhekahvilan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen mll.karkkila(at)gmail.com

Perhekahvilavastaavana toimii Sanna Kesti, jonka lisäksi mukana 6 vastuuvanhempaa.

Tavataan perhekahvilassa taas syksyllä 2020!

Facebookissa  'MLL Karkkila, Perhekahvila' ryhmää liittymällä löydät ajankohtaiset tiedotteet.

Perhekahvila syksyllä 2019
Iltaperhekahvila sysksyllä 2019