Perhekahvila

Karkkilan paikallisyhdistyksen perhekahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka. Perhekahvila sijaitsee osoitteessa Turuntie 2 (vanha Danske Bankin tila), käynti tilaan on kadun puolelta.

Perhekahvila on avoinna maanantaisin 9.30 - 11.30 ja keskiviikkoisin iltaperhekahvilana klo 17.30 - 19.00

Perhekahvilassa on tarjolla leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille sekä mahdollisuus hörpätä aamukahvit tai mehut. Iltaperhekahvilassa tarjotaan iltapuuro.

Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin, tarjoilua pidetään yllä kahvimaksulla, joka on 1€/perhe.

Haluatko lähteä mukaan toimintaamme? Perhekahvilan vastuuvanhempana pääset mukaan tekemään ja ideoimaan lapsiperheille mukavaa kohtaamispaikkaa. Tehtäviin kuuluu yhdessä muiden vastuuvanhempien kanssa huolehtia ovien avaamisesta ja sulkemisesta, kahvitarvikkeista sekä tarkistaa että tavarat ovat paikoillaan kerhon päätteeksi. Työstä vastineeksi tarjoamme hyvän mielen palkitsevasta vapaaehtoistyöstä sekä mahdollisuuden vaikuttaa perhekahvilan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

Perhekahvilavastaavana toimii Sanna Sutinen.

Tavataan perhekahvilassa! Tervetuloa!

Perhekahvilassa tapahtuu  kevät 2019

21.1. Talviaskartelua

28.1. Millainen minä olen? Tehdään lapsistamme muotokuvat isolle paperille

4.2. Millainen minä olen?

11.2. Ystävänpäiväpippalot, askartelua

18.2. Hiihtolomaviikolla pöytäteatteriesitys