Perheliikuntakerho

Suosittu perheliikuntakerho jatkuu edelleen kahden ryhmän voimin! Perheliikkarissa lapset liikkuvat ohjaajan johdolla yhdessä aikuisen kanssa. Kerho sopii kaikenikäisille lapsille 0-10 v. väliltä, kerhoon ovat tervetulleita perheen kaikki sisarukset.

Perheliikunta tarjoaa lapselle ja vanhemmalle mukavan yhteisen liikuntahetken, jossa liikunnan ilo on pääasia. Lapsi oppii leikkien, laulujen ja eri liikuntavälineiden kautta mm. kehonosia ja kehonhallinnan taitoja yhdessä vanhemman kanssa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Kevään 2018 ryhmät kokoontuvat viikottain torstaisin klo 17-18  ja klo 18-19. Perhejumppa pyörii Haukkamäen koulun salissa osoitteessa Vanha Turuntie 28. Molemmat ryhmät ovat sisarusryhmiä kaiken ikäisille lapsille, ryhmävalinta itselle sopivimman ajan mukaan tehdään ilmoittautumisvaiheessa.

Kerhon hinta yhdeltä lukukaudelta on 50€/lapsi, seuraavilta sisaruksilta 40€, MLL Karkkilan yhdistyksen jäsenille etuhinta 40€/lapsi ja 30€/seuraava sisarus.

Loppukevääksi mukaan mahtuu vielä pari uutta perhettä, tule kokeilemaan perheliikkaria! Tarkempia tietoja Outilta osoitteesta iloa.info (at) gmail.com. Hinta lasketaan jäljellä olevien kertojen mukaan, ei siis täyttä kausimaksua.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot iloa.info (at) gmail.com tai allaolevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen Perheliikuntakerhoon

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.